NIEUW - Nieuwe amerikaanse voedingsrichtlijnen gepubliceerd (2021)
De detectiedrempel voor sucrose verandert met de leeftijd (2020)
Koolhydraten: kenmerken en hun potentiële gezondheidseffecten in perspectief (2020)
Een plantaardig voedingspatroon laag in vet vermindert de energie-inname in vergelijking met een dierlijk, ketogeen, voedingspatroon (2020)
Effect van koolhydraat- en suikerinname bij jonge kinderen op lichaamssamenstelling en metabole gezondheid (2020)
Intermittent Fasting, Paleo of Mediterraan: welk voedingspatroon zorgt voor het meeste gewichtsverlies? (2020)
Kennis getest bij Canadese gezondheidsprofessionals over suikerinname en WHO richtlijnen (2020)
Lagere koolhydraatinname en hogere vetinname zijn geassocieerd met hogere HbA1C gehaltes (2020)
De wetenschappelijke onderbouwing van de Amerikaanse richtlijn voor toegevoegde suikers (2019)
De gevolgen van een koolhydraatarm, of koolhydraatrijk, dieet op verschillende gezondheidsmarkers bij diabetes mellitus type 2 (2019)
Inname van laag calorische zoete dranken leidt tot hogere inname van energie en suiker (2019)
De rol van de hersenen bij de regulatie van de energiebalans (2019)
De menselijke motor (2020)
RTG - 2020 Leefstijlverandering is de beste weg tegen diabetes
NIEUW! januari 2021- Suiker en overgewicht
juni 2020 - Sensorische aspecten van zoet
mei 2020 - Consumptie van suikerhoudende dranken
februari 2020 - Koolhydraten en sportvoeding
Internationaal Symposium van de Diabetes en Voeding studiegroep
Burgemeester Lambooylaan 31217 LB Hilversum
Tel. 035 - 543 34 55Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.kenniscentrumsuiker.nl
Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u hier in.
Copyright 2021- Kenniscentrum suiker & voeding